Citation
Universiti Putra Malaysia, Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi
(2015)
Penyelidik cipta minyak masak AFDHAL boleh goreng 80 kali.
[UPM News]
Abstract
SERDANG – Penyelidik Institut Biosains Universiti Putra Malaysia (UPM), Prof. Dr. Suhaila Mohamed menemui inovasi mencipta minyak masak AFDHAL yang diformulasikan daripada ekstrak herba semulajadi yang mampu mengurangkan serapan minyak dalam masakan dan membolehkan penggunaan minyak berulang sehingga 80 kali.
Download File
Official URL or Download Paper: http://www.upm.edu.my/berita/details/minyakafdhalb...
|
Additional Metadata
Item Type: | UPM News |
---|---|
Divisions: | Universiti Putra Malaysia |
Publisher: | Pejabat Strategi Korporat dan Komunikasi, Universiti Putra Malaysia |
Depositing User: | Azhar Abdul Rahman |
Date Deposited: | 22 Sep 2015 04:56 |
Last Modified: | 22 Sep 2015 04:56 |
URI: | http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/39804 |
Statistic Details: | View Download Statistic |
Actions (login required)
View Item |