Citation
Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat,
(2012)
UPM tingkat kualiti penyelidikan sains dan teknologi makanan.
[UPM News]
Abstract
SERDANG, 19 Jan – Fakulti Sains Teknologi Makanan (FSTM), Universiti Putra Malaysia (UPM) akan meningkatkan kualiti penyelidikan dalam bidang sains dan teknologi makanan dengan kerjasama syarikat Det Norske Veritas Sdn. Bhd. (DNV). Timbalan Naib Canselor (Jaringan Industri dan Masyarakat), Prof. Dr. Tai Shzee Yew berkata kerjasama itu ialah melalui latihan dalam International Organisation for Standardisation (ISO), Good Management Practice (GMP) dan Food Safety Management System (FSMS). “Kerjasama yang dimeterai melalui memorandum persefahaman (MoU) ini bertujuan meningkatkan kualiti program pengajian, keberkesanan latihan industri dan keperluan industri kepada bakal graduan UPM.
Download File
Official URL or Download Paper: http://www.upm.edu.my/berita/details/tingkatkualit...
|
Additional Metadata
Item Type: | UPM News |
---|---|
Divisions: | Universiti Putra Malaysia |
Depositing User: | Norhaliza Zainal |
Date Deposited: | 15 Mar 2012 06:48 |
Last Modified: | 13 Oct 2014 02:43 |
URI: | http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/18765 |
Statistic Details: | View Download Statistic |
Actions (login required)
View Item |