UPM Institutional Repository

UPM tingkat kualiti penyelidikan sains dan teknologi makanan


Citation

Universiti Putra Malaysia, Bahagian Komunikasi Korporat, (2012) UPM tingkat kualiti penyelidikan sains dan teknologi makanan. [UPM News]

Abstract

SERDANG, 19 Jan – Fakulti Sains Teknologi Makanan (FSTM), Universiti Putra Malaysia (UPM) akan meningkatkan kualiti penyelidikan dalam bidang sains dan teknologi makanan dengan kerjasama syarikat Det Norske Veritas Sdn. Bhd. (DNV). Timbalan Naib Canselor (Jaringan Industri dan Masyarakat), Prof. Dr. Tai Shzee Yew berkata kerjasama itu ialah melalui latihan dalam International Organisation for Standardisation (ISO), Good Management Practice (GMP) dan Food Safety Management System (FSMS). “Kerjasama yang dimeterai melalui memorandum persefahaman (MoU) ini bertujuan meningkatkan kualiti program pengajian, keberkesanan latihan industri dan keperluan industri kepada bakal graduan UPM.


Download File

[img]
Preview
PDF
UPM_tingkat_kualiti_penyelidikan_sains_dan_teknologi_makanan.pdf

Download (86kB)

Additional Metadata

Item Type: UPM News
Divisions: Universiti Putra Malaysia
Depositing User: Norhaliza Zainal
Date Deposited: 15 Mar 2012 06:48
Last Modified: 13 Oct 2014 02:43
URI: http://psasir.upm.edu.my/id/eprint/18765
Statistic Details: View Download Statistic

Actions (login required)

View Item View Item