Keyword Search:


Bookmark and Share

Tanggapan Pegawai Hal Ehwal Islam Negeri Terhadap Pelaksanaan Program Latihan Anjuran Bahagian Hal Ehwal Islam, Jabatan Perdana Menteri

Shahabudin, Razali (1996) Tanggapan Pegawai Hal Ehwal Islam Negeri Terhadap Pelaksanaan Program Latihan Anjuran Bahagian Hal Ehwal Islam, Jabatan Perdana Menteri. Masters project report, Universiti Pertanian Malaysia.

[img] PDF
842Kb

Abstract

Matlamat utama kajian ini adalah untuk mengetahui tanggapan Pegawai Hal Ehwal Islam Negeri-Negeri terhadap tujuh aspek berkaitan pelaksanaan program latihan yang telah dilaksanakan oleh Bahagian Hal Ehwal Islam, Iabatan Perdana Menteri. Aspek- aspek berikut ialah berkaitan objektif kursus, kepentingan kursus, proses perancangan kursus, kurikulum kursus, suasana pembelajaran, penyampaian dan pengendalian kursus dan juga penilaian kursus. Maklumat-maklumat di dalam kajian ini di kumpulkan dengan menggunakan borang soal selidik yang di isi sendiri oleh 41 orang responden yang telah mengikuti Kursus Kaunseling, Kursus Pengurusan Organisasi dan Kursus Pengurusan Strategi pada tahun 1995.

Item Type:Project Report
Chairman Supervisor:Prof. Madya. Dr. Haji Saidin bin Teh
Call Number:FPP/L 1996 10
Faculty or Institute:Faculty of Educational Studies
ID Code:11156
Deposited By: Mohd Nezeri Mohamad
Deposited On:18 Jul 2011 16:03
Last Modified:26 Aug 2011 09:04

Repository Staff Only: Edit item detail